Vizyonumuz

İstanbul Avcılar Nakliyat olarak taşıma ve nakliye alanında ulusal platformda marka olabilmek için yola çıktık. Sektörel anlamda en üst düzeyde teknik bilgiye sahibiz. Sahip olduğumuz bilgiyi kurumsal değerlerimizle birleştirerek bütün müşterilerimize en üstün hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz. Hedefimizdeki üstün başarıyı yakalayabilmek için çalışanlarımızı düzenli eğitimlerden geçirmekteyiz. Hizmet verdiğimiz alanda çağın getirdiği yenilikleri ve gelişmeleri uygulamaktayız. Yenilikleri uygulamada öncü olarak taşıma sektöründeki liderliğimizi korumayı amaçlamaktayız. İstanbul Secgin Nakliyat  uygulamalarımızı ve toplam kalite felsefemizi bütün kademelerimize benimsetmekteyiz. Böylece nakliye sektörünün gelişmesine katkı sağlamaktayız. İstanbul Taşımacılık olarak; nakliyat hizmetlerinin bütün gerekliliklerini müşterilerimizin istekleri ve kalite standartlarımız çerçevesinde yerine getirmekteyiz. Hızlı ve güvenilir hizmetlerimizi teknolojinin ve bilginin desteklediği gelişmelere göre yönlendirmekteyiz.

İstanbul evden eve hizmetleri söz konusu oldugunda uluslararası kalıte standartlarının uzerınden bır hızmet sunabılen fırmamız :şehir içi şehirler arası evden eve naklıyat yuzyuze musterı memnunıyetını gozetlmektedır.İstanbulevden eve naklıyat sektorunde yılların vermiş olduğu bilgi güç birikimini avrupa standartlarına uygun evden eve tasşımacılık hizmeti sunmaktayız.Taşımacılık sektöründe hizmet sunan firmalarda, bu yoğun işlerden nasibini alırlar. Birçok firmanın yer aldığı büyükşehirlerde, rekabette firmalar arasında öne çıkan unsurlardandır. Her firma, bünyesindeki uzman personeli ve kaliteli elemanları ile en iyi hizmeti müşterilerine sunmayı hedefler. Piyasada farklı firmaların yaptıkları taşımacılık işleri ve gösterdikleri performans, onların isimlerini duyurmada etkili olan bir yoldur. Uluslararası kalite standartlarına uygun araçları ve kalifiye personeli ile taşımacılık yapan en iyi nakliyat firması, müşterilerine her anlamda yardımcı olmayı amaçlarlar. Hızlı ve güvenilir olmak, nakliye sektöründe firmaların bir adım öne çıkmasında etkilidir.Fiyat ve performansın orantılı olduğu taşımalarda, müşterilerin memnun olması son derece önemli bir detaydır. Hiç bir eşyasına zarar gelmesini istemeyen kişiler, olası zararların önlenebilmesi için her türlü önlemi alınmasını isterler. Sigorta yapılarak eşyalarını güvence altına alan insanlar, gönül rahatlığıyla taşınmanın keyfini sürerler.İstanbulsecginnakliyat Kurulusundan  bu yana çeşitli taşımacılık yöntemleri deneyerek sizlerin eşyasını taşıdık. Bunların sonucunda sorunsuz bir nakliyat hizmeti gerçekleştirdik ve müşterilerimizin memnuniyetini kazandık. Alanında uzman personellerimiz yıllardan beri bu Ankara ev taşıma sektörünün içinde olup, yoğun bir şekilde Ankara evden eve nakliyat hizmetleri verdiği için, bu süreçlerde nasıl hareket edileceğini en iyi şekilde bilmektedirler. Firmamız üstün kalite de hizmet anlayışıyla eşyalarınızı titiz bir şekilde paketler ve araçlara yüklerler.

Eşyalarınız araçlarımıza en iyi şekilde yerleştirilir ve sorun yaşamadan hedef adrese taşınır. İstendiyse asansörlü nakliyat ile de eşyalarınızı araca yüklemekteyiz. Yeni adresinizde de asansörlü nakliyat aracımız ile eşyalarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde taşımaktayız.istanbulsecginnakliyat  firma olarak Ankara evden eve nakliyat fiyatları üzerine net bir şekilde konuşmamaktayız. Ortalama teklifimiz kabul gördükten sonra evinizi ziyaret ederek detaylı bilgileri aldıktan sonra net fiyat teklifi vermekteyiz. Sizlerde firmamız ile hemen iletişime geçerek üstün kalite hizmetlerimizden yararlanabilir, sorunsuz bir şekilde taşınmanın keyfini sürebilirsiniz.lanında uzman çalışanları ve geniş araç filosu ile gelen nakliyat hizmet işlerini en iyi artılarıyla yapmaya hazırdır.
İstanbulsecgin Nakliyat Nakliye Firması Seçerken Dikkat Edilecekler Bireyler taşınma süreçlerinde güvenilir kişiler tarafından eşyalarının nakliye edilmesini ister. Nakliye firması seçerken önce detaylı bir araştırma yapmalısınız. Çoğu kişi tarafından tercih edilen firmalar olmasına özen göstermelisiniz. Uygun fiyatlarda hizmet sağlayan ANKARA evden eve nakliyatfirmasından yardım alabilirsiniz. Paketleme, monteleme, taşıma, nakliye ve bunun gibi birçok hizmeti profesyonel ekipler tarafından sağlanan firmaya güvenip, eşyalarınızı gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz.En büyük eşya sigortalarının başında en iyisi olan ekiplerimiz gelmektedir. Firmamız nakliye esnasında sıfır hasar ile taşımacılık hizmeti sunabildiği için siorta şirketleri tarafından da sevilen bir firmadır. Bizim için sigortalama sadece bir önlemdir. Eşya taşıma işini yaparken önemli olan sigortaya ihtiyaç duymadan ve zamanında evinizi sıfır hata ile kurup, teslim edebilmektedir. Bu nedenle ekiplerimizi Türkiye'nin en iyilerinden oluşmaktadır. Ekiplerimizi büyük bir titizlikle oluşturduk. Her biri kendi alanında uzman olan personellerimiz sayesinde taşınma günü bütün işinizi halledebiliyoruz. Her ekibimizde işinizi sizin adınıza takip edecek bir firma görevlimiz var.

Ekip şefi olarak adlandırılan bu görevlimiz işini gidişini hem bize hem de size rapor etmektedir. Herhangi bir eksiklik ya da aksaklık durumunda müdahale ederek süreci iyileştirir.Eşya depolama tesislerimiz sayesinde artık eşyalarınızı huzur ve güven içinde depolayın. Depo alanlarımız firmamıza ait olup inşaat aşamasında iken eşya depolamacılığı için özel olarak tasarlanmıştır. Toz, kir ve nemden uzak en iyi biçim ve programda depolama hizmeti sunuyoruz.Depolama alanlarımızın güvenliği 7/24 olarak faaldir. Bununla birlikte kamera ve gözetleme sistemlerimiz de son modeldir. Aynı zamanda depo alanlarımızın kullanımı ve oda bölümlerinirişi sadece firma yetkilileri ve eşya sahipleri tarafından yapılabilmektedir.Modern şartlarda huzurlu bir nakil süreci yaşamak ve güvenilir firma hizmetleri için pendik evden eve nakliyat tercih nedeniniz olmaya devam ediyor efendim. Bu alandaki tecrübemiz ve bilgi birikimimiz sayesinde zorlanacağınızı düşündüğünüz ev taşıma işini kolayca ve sorunsuz şekilde tamamlıyoruz. Dolayısıyla firmamızı seçerek oldukça isabetli bir karar verdiğinize emin olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken web sayfamızda web sayfamızda yer alan ve 7/24 açık bulundurduğumuz müşteri destek hattımızı aramak ve uzman desteği istemek olacaktır.
Ücretsiz ekspertiz çalışması gerçekleştirerek eşyanızın boyut ve hacim bakımından bir değerlendirmesini yapıyoruz. Daha sonra size en makul fiyatlarımızı takdim ediyoruz.Haftanın her gününde uygun fiyatlarla taşınma serüveninizde yanınızda olan nakliye firmaları, yaptıkları işlerdeki başarıları ile sektörün öncü kuruluşları arasında yer alırlar. Özenli hizmet anlayışını müşterilerine sunan firmalar, sigortalı taşımacılık ile çıtayı yükselterek olası kayıpların önüne geçmeyi amaçlar. Hasar ve kaybolma riskine karşı eşyaların sigortalanması, müşterilerin firmaya olan güvenini artıran önemli bir detaydır. Trafiğin yoğun olduğu İstanbul Ev Taşıma sı sebebiyle sigorta yapan firmaların daha çok tercih edildiği bir ildir.Taşınma işlemlerinde dikkat edilmesi gereken ilk şey hizmetin alınacağı firmadır. Bu işi yapan birçok firma vardır. En iyileri ise İstanbul evden eve nakliyat firması olarak arattığınızda karşınıza çıkar. Hizmet alacağınız firmayı seçtikten sonra anlaşma kısmı çok önemlidir. Her konu en ince detayına kadar görüşülmelidir. Anlaşılan fiyata sonradan sorun yaşamamak adına demontaj ve montaj dâhil mi dikkat edilmelidir. Taşınma işleminin yapılacağı gün ve saat konusu netleştirilmeli ve sözleşmeye eklenmelidir.

Taşımayı gerçekleştirecek olan aracın plakası ve şoförün numarası alınmalıdır. Mümkünse sigorta yapan şirketler tercih edilmelidir.Eğer sözleşmenize montajda dâhil ise eşyalarınız taşındıktan sonra montajı da sağlanır. Böylelikle siz hiç yorulmadan taşınma işleminiz gerçekleşmiş olur.
En büyük eşya sigortalarının başında en iyisi olan ekiplerimiz gelmektedir. Firmamız nakliye esnasında sıfır hasar ile taşımacılık hizmeti sunabildiği için siorta şirketleri tarafından da sevilen bir firmadır. Bizim için sigortalama sadece bir önlemdir. Eşya taşıma işini yaparken önemli olan sigortaya ihtiyaç duymadan ve zamanında evinizi sıfır hata ile kurup, teslim edebilmektedir. Bu nedenle ekiplerimizi Türkiye'nin en iyilerinden oluşmaktadır. Ekiplerimizi büyük bir titizlikle oluşturduk. Her biri kendi alanında uzman olan personellerimiz sayesinde taşınma günü bütün işinizi halledebiliyoruz. Her ekibimizde işinizi sizin adınıza takip edecek bir firma görevlimiz var. Ekip şefi olarak adlandırılan bu görevlimiz işini gidişini hem bize hem de size rapor etmektedir. Herhangi bir eksiklik ya da aksaklık durumunda müdahale ederek süreci iyileştirir.Eşya depolama tesislerimiz sayesinde artık eşyalarınızı huzur ve güven içinde depolayın.

Depo alanlarımız firmamıza ait olup inşaat aşamasında iken eşya depolamacılığı için özel olarak tasarlanmıştır. Toz, kir ve nemden uzak en iyi biçim ve programda depolama hizmeti sunuyoruz.Depolama alanlarımızın güvenliği 7/24 olarak faaldir. Bununla birlikte kamera ve gözetleme sistemlerimiz de son modeldir. Aynı zamanda depo alanlarımızın kullanımı ve oda bölümlerinirişi sadece firma yetkilileri ve eşya sahipleri tarafından yapılabilmektedir.

 

İSTANBUL YALI TAŞIMACILIK - İSTANBUL EŞYA DEPOLAMA - İSTANBUL ŞEHİRİÇİ TAŞIMACILIK

Resim
X
ARA
Whatsapp
Mail Gönder
Telefon
Whatsapp
Mail Gönder
Telefon